Royaal wonen zoals u dat wilt!

Bij Meer Wonen realiseert u echt uw eigen woning, want niemand is hetzelfde en niemand heeft precies dezelfde woonwensen. Met de architect ontwerpt u uw eigen woning, passend bij uw budget. Samen bepaalt u de afmeting, de indeling en de ruimtes van het huis. Genoeg ruime slaapkamers voor uw hele gezin? Of juist weinig slaapkamers op de verdieping maar wel veel ruimte beneden? En wat denkt u van een mooie klusschuur op het erf? Of ziet u liever een mooie veranda met zicht op uw riante tuin? Geen probleem. Er is meer mogelijk dan u denkt, u zegt het maar.

IMG_7131_V3

Het ontwerp

Architectenbureau De Zwarte Hond heeft met de bewoners van het eerste uur het basisontwerp voor de buitenkant van de woningen gemaakt. Woningen van hoge kwaliteit met volop ruimte voor variatie. Alle woningen worden volgens deze architectuur uitgewerkt tot steeds weer een unieke woning, zodat de woning past bij uw individuele wensen. De kwaliteit en uitstraling zorgen voor een samenhang in de buurt, die alle potentie heeft om de mooiste buurt van Meerstad te worden! U kunt het zelf beoordelen, want fase 1 is bijna gereed. En wilt u snel bouwen? Ook dat is geen probleem. Wij wachten niet tot 70% van alle woningen zijn verkocht, maar starten met uw woning zodra de bouwvergunning is afgegeven.

Energie? Welke energie?

Als u dat wilt dan is de hoge energierekening vanaf nu verleden tijd! De woningen zijn in basis al zo ontworpen dat een lage energierekening vanzelfsprekend is. Wilt u zelfs helemaal geen energielasten meer? Kies zelf uit de verschillende energiepakketten die het beste aansluiten bij uw wensen en verbruik.